Themabijeenkomst Opening Politiek Seizoen

Landelijke werkgroepen en platforms zijn dé plek voor GroenLinks leden om actief betrokken te zijn bij inhoudelijke gesprekken over actuele landelijke thema’s. In de werkgroepen worden de uitdagingen van onze tijd besproken, doorgelicht en deskundigen bevraagd. Ook in Leiden willen we graag op deze manier leden meer betrekken dit jaar.

Tijdens de opening van het politiek seizoen presenteren verschillende landelijke werkgroepen zich en heb je de kans om door te praten. Een diversiteit aan werkgroepen laat zich zien: Midden-Oosten, Digitale samenleving en Privacy, Internationale samenwerking, Femnet, Zorg-netwerk en de EU werkgroep. 

Na het inhoudelijke programma is er de gelegenheid om samen wat te drinken en verder te praten over jullie ideeën voor dit politieke jaar. Ben je benieuwd naar de landelijke werkgroepen, wil je meepraten en je laten inspireren? Kom 18 september naar Huis van de Buurt Matilo! 

De inloop is vanaf 19.45u, we starten de avond om 20.00u. Uiteraard ben je welkom om na afloop nog een drankje te drinken (op eigen kosten) en na te praten.

Locatie

Huis van de buurt Matilo
Zaanstraat 126
2314 XH Leiden
Nederland