Doe mee

Meedoen voor een Groene, Open en Sociale wereld?
GroenLinks zet zich in voor jouw idealen. Dat doen wij in Leiden met een van de grootste afdelingen van Nederland, op dit moment ruim 600 leden. Via onze afdeling kun je helpen om Leiden groener en linkser te maken. We laten je ook graag zien hoe je mee kunt doen op landelijk niveau.

Kandidaatstelling gemeenteraadsverkiezingen 2018

Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De kandidatencommissie van GroenLinks Leiden zorgt ervoor dat zich goede kandidaten aanmelden. Heb jij interesse in een raadszetel vanaf maart 2018? Lees dan het uitgebreide informatie- en aanmeldingspakket.

Vacatures

Er zijn momenteel verschillende vacatures. Lees hier meer

Op andere manieren actief worden

Actief worden in Leiden kan ook op vele andere manieren. Bijvoorbeeld:

  • Bezoek eens een Thema avond of een Algemene Ledenvergadering en drink na afloop gezellig samen met andere GroenLinksers een drankje aan de bar.
  • Word, als jonger GroenLinks lid, ook actief bij de Leidse-Haagse afdeling van DWARS. Lees er meer over op hun eigen website.
  • Vraag om een intake met de Leidse talentenpool, als je jezelf wilt oriënteren en ontwikkelen voor een bestuurlijke, inhoudelijke of politieke functie in de partij.

Lidmaatschap

Wil jij op de hoogte blijven van wat er speelt? Wil jij GroenLinks financieel ondersteunen? Wil jij meebeslissen over ons politiek programma en onze kandidaten?

Word dan nu lid