GroenLinks Leiden is op zoek naar jou!

Wil jij het reilen en zeilen van de afdeling Leiden coördineren? Heb jij zin om te helpen met het organiseren van activiteiten? Of ben jij juist een rekenkundig wonder en ga jij onze financiën op orde houden? Dan zijn we op zoek naar jou, GroenLinks Leiden zoekt namelijk maar liefst drie bestuursleden!

Als allereerste zoeken we een nieuwe voorzitter. Onze huidige voorzitter Gemma zal namelijk per 15 mei aanstaande haar functie overdragen. Lijkt het jou leuk om onze lokale afdeling te leiden? Bekijk dan snel de vacature
Hiernaast zijn we op zoek naar een penningmeester als opvolger van onze Jos, die ook op 15 mei zal afzwaaien. Houd jij je uitgaven altijd scherp in de gaten? En heb je al enige ervaring met boekhouding? Dan zoeken we jou! Lees hier meer over deze vacature.
Ten slotte zijn we ook op zoek naar een algemeen bestuurslid om ons bestuur te komen versterken en te helpen met het organiseren van diverse bijeenkomsten en events. Lees hier meer over deze vacature.

Voor de vacature van voorzitter geldt: Stuur bij interesse voor zondag 31 maart een e-mail met motivatie en CV naar selectiecommissie@groenlinksleiden.nl.

Voor de vacatures van penningmeester & algemeen bestuurslid geldt: Stuur bij interesse voor zondag 31 maart een e-mail met motivatie en CV naar secretaris@groenlinksleiden.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Gemma Lago via voorzitter@groenlinksleiden.nl of 06-48974830.
We kijken uit naar je mail & maken graag kennis met je!