Goed nieuws op deze zonnige vrijdag, we hebben een gloednieuwe website! Een vol met prachtige foto's, informatie over onze partij en natuurlijk nieuws vanuit de fractie. Er zijn nog een aantal kleine dingen die aangepast moeten worden, dit zal de komende tijd gebeuren. Natuurlijk hopen we dat we de website snel weer kunnen vullen met recente foto's van activiteiten. Voor nu kun je met nostalgie terugkijken op alle mooie bijeenkomsten van de afgelopen jaren.

Graag willen we je er ook op wijzen dat we weer allerlei vacatures open hebben staan. Zo zijn we op zoek naar een nieuwe communicatievrijwilliger voor de fractie en leden van de campagnecommissie. Ook zoeken we een nieuwe begeleider voor ons jaarlijkse Talentenpool. Zijn cijfers meer jouw ding? Wie weet is de vacature voor de kascommissie dan iets voor jou! Tot slot zoeken we ook een nieuw lid voor onze functioneringscommissie.

Neem een kijkje op onze vacaturepagina en benader ons vooral met vragen. En vergeet uiteraard niet om snel je brief en CV in te sturen.