Doe mee

Meedoen voor een groene, open en sociale wereld?
GroenLinks zet zich in voor jouw idealen. Dat doen wij in Leiden met een van de grootste afdelingen van Nederland, met op dit moment ruim 660 leden. Via onze afdeling kun je helpen om Leiden groener, linkser en meer open te maken. We laten je ook graag zien hoe je mee kunt doen op landelijk, provinciaal of zelfs Europees niveau.

Onze vacatures kun je zien op de vacaturepagina.

Kom eens naar een van onze activiteiten!

Om alvast een klein ideetje te krijgen, actief worden in Leiden kan ook op vele andere manieren. Bijvoorbeeld:

  • Bezoek eens een Thema-avond of een algemene ledenvergadering en drink na afloop gezellig samen met andere GroenLinksers een drankje aan de bar.

  • Doe eens mee met een Huis-aan-Huis actie. Geen zorgen, je krijgt een uitgebreide introductie en er zal altijd iemand met je meelopen die al vaker Huis-aan-Huis acties heeft gedaan.
    Houd onze agenda goed in de gaten om op de hoogte te zijn van de aanstaande acties.

  • Word, als jonger GroenLinks-lid, ook actief bij de Leidse-Haagse afdeling van DWARS. Lees er meer over op hun eigen website.

  • Vraag om een intake met de Leidse talentenpool, als je jezelf wilt oriënteren en ontwikkelen voor een bestuurlijke, inhoudelijke of politieke functie in de partij.

Neem contact op met ons bestuurslid Politiek Personeelsbeleid Judith

Wil jij graag actief bijdragen aan GroenLinks Leiden? Alleen weet je niet hoe je daar vorm aan kan geven? Dan kan Judith je helpen met je meedenken over wat bij je past of wat een volgende stap voor je kan zijn. Judith is bereikbaar via judith.van.vliet@groenlinksleiden.nl