Vacatures

Campagnecommissie

De verkiezingen voor de Provinciale Staten en Waterschappen (op 20 maart 2019) en voor het Europees Parlement (op 23 mei 2019) staan alweer op de agenda!

Om die campagnes in goede banen te leiden én in de tussentijd leuke acties te organiseren in onze stad, zoeken we enthousiaste vrijwilligers voor in de nieuwe campagnecommissie
Heb je hier vragen over? Neem contact op met Maurits Donga!

Communicatieteam

Vind jij het leuk om blogs te schrijven, interviews te houden of op pad te gaan in Leiden? Heb jij een vlotte pen en zin om ons communicatieteam te komen versterken? En belangrijk, heb je tot en met de verkiezingen in mei 2019 tijd om je in te zetten voor GroenLinks Leiden? Dan is ons bestuurslid Lauri op zoek naar jou! Neem contact met haar op als je geïnteresseerd bent en deel alvast de ideeën en plannen die je hebt!

Voorzitter

Onze huidige voorzitter Gemma heeft aangegeven begin volgend jaar haar functie over te willen dragen aan haar opvolger. Lijkt het jou leuk om onze lokale afdeling te leiden? Hier vind je meer informatie over de vacature! Heb je interesse? Stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar secretaris@groenlinksleiden.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Gemma Lago via voorzitter@groenlinksleiden.nl of 06-48974830.

Staat hierboven geen geschikte vacature, maar wil je wel actief worden bij de afdeling, van de politieke organisatie tot organisatiewerk op de achtergrond stuur dan een e-mail naar bestuur@groenlinksleiden.nl
We kunnen altijd extra helpende handen gebruiken!