Ashley North uitgeroepen tot Raadslid van het Jaar

Gisteren is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van D66 Leiden bekend geworden dat onze fractievoorzitter Ashley North is uitgeroepen tot Leids Raadslid van het Jaar 2018. Ashley kreeg de prijs, een wisselbeker, uitgereikt door het Leidse D66-Tweede Kamerlid Paul van Meenen. Wij zijn uiteraard ontzettend trots op Ashley!

Ashley werd door de zeskoppige jury, bestaande uit lokale verslaggevers en oud-raadsleden, verkozen boven de andere twee genomineerden: Tom Leest van de VVD en Antoine Theeuwen van de SP. Volgens het juryrapport van Jury017 is Ashley "een enorm goed raadslid dat met verve en passie de gemeentebegroting en het college verdedigt. Sinds de verkiezingen van vorig jaar is hij bovendien voorzitter van een veel grotere fractie." Ashley volgt ons raadslid Jos Olsthoorn op, die vorig jaar werd uitgeroepen tot Leids Raadslid van het Jaar 2017.

Wil jij Ashley persoonlijk feliciteren? Dan ben je van harte welkom op onze nieuwjaarsborrel vanmiddag vanaf 16u in de Tuinzaal van Grand Cafe de Burcht.