In deze gekke tijden waarin we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, is het helaas wat minder mogelijk om te genieten van het prachtige voorjaarsweer. Om iedereen toch een beetje het zonnige gevoel te geven, organiseert GroenLinks Leiden een kunstwedstrijd met als thema Lente

Om de kunstwerken te jureren en de winnaar te benoemen hebben we een mooi panel samengesteld. De jury bestaat uit niemand minder dan Walter van Peijpe, Yvonne van Delft en Resi van der Ploeg. Walter is gemeenteraadslid cultuur en kunstenaar. Yvonne van Delft heeft als wethouder cultuur in haar portefeuille en Resi van der Ploeg is beeldend kunstenaar en projectleider Kunstroute bij Museum de Lakenhal. Zij zullen samen bepalen wie de winnaar zal zijn.

Om deel te nemen aan deze kunstwedstrijd, moet je het volgende doen: maak een kunstwerk op A5, A4 of A3 staand formaat met als thema Lente. Een foto van het kunstwerk kun je digitaal toesturen naar secretaris@groenlinksleiden.nl. Alle technieken en soorten materiaal mogen gebruikt worden. De deadline voor het inzenden van de kunstwerken is 1 juni. We zien erg uit naar al het moois dat jullie gaan maken!