Zoals je misschien al hebt gehoord vinden vanwege de gemeentelijke herindeling aanstaande woensdag 21 november gemeenteraadsverkiezingen plaats bij onze buren in Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk. Op de laatste zaterdag voor de verkiezingen, 17 november, gaan we vanuit Leiden onze GroenLinks-vrienden in Noordwijk ondersteunen met hun laatste loodjes! Sluit jij ook gezellig aan?!

Het plan voor deze zaterdag is als volgt: we gaan samen met een groep GroenLinksers uit Noordwijk en Noordwijkerhout huizen langs om te vragen wat voor hen belangrijke onderwerpen zijn voor de komende verkiezingen. Kennis van de Noordwijkse politiek is niet nodig. Je krijgt de belangrijkste issues bij de briefing van tevoren te horen, en anders is er altijd wel een andere GroenLinkser in de buurt die er alles van weet.

We verzamelen om 17 november om 9:45u in Noordwijk Binnen bij de lijsttrekker thuis. Om 9:00u vertrekt de Leidse delegatie onder leiding van Gerard Krol per fiets vanaf Leiden Centraal. Mocht je niet met de fiets willen of kunnen gaan, geef dit dan eventjes door aan Gerard.

Na de briefing bij de lijsttrekker gaan we op pad en trekken we de wijken door. Om 13:00u zorgt GroenLinks Noordwijk voor een lekkere lunch. Na de lunch kunnen geïnteresseerden mee gaan met de middaggroep voor nog een huis aan huis ronde. Uiteraard kun je ook na de lunch weer naar huis toe gaan. Het is ook mogelijk om pas na de lunch aan te sluiten. Aan het einde van de dag sluiten we af met een gezellige borrel.

Zoals altijd is iedereen welkom! Lid of geen lid. Neem gerust je broers/zussen/ouders/kinderen/buren/collega's mee. Wij zorgen voor GroenLinks-jassen. Die zijn van zichzelf niet warm, dus kleed je goed aan! Vergeet ook niet om een flesje drinken en wat te snacken voor tussendoor mee te nemen.

Heb jij er al zin in? Meld je dan snel aan bij Gerard, dan zal hij je verdere informatie toesturen. Ook voor vragen kun je uiteraard bij hem terecht.