Meetup: Doorbreek de Klimaatcrisis!

De klimaatcrisis is op dit moment urgenter dan ooit en wordt niet opgelost met korte termijnplannetjes en politieke spelletjes, GroenLinks strijdt al jaren voor het klimaat en wil een echte concrete oplossing!
Woorden moeten omgezet worden in daden, we moeten aan de slag en in actie komen. Het is tijd voor een eerlijker en serieuzer klimaatbeleid, waarbij de grote vervuilende industrie meebetaald en de rekening eerlijk verdeeld.

Aanstaande maandagavond gaan we daarom het gesprek met elkaar aan over hoe we Nederland in actie krijgen. Jesse Klaver zal hier ons plan om het klimaat te beschermen en de grote vervuilende industrie aan te pakken lanceren. We gaan met hem in gesprek over hoe we klimaatsceptici en grote bedrijven gaan verslaan om Nederland niet alleen duurzamer, maar ook eerlijker gaan maken. Ben jij benieuwd naar de plannen? Meld je dan aan voor de Meetup: Doorbreek de Klimaatcrisis via deze pagina: https://beweging.groenlinks.nl/extra-meetup

Vanuit GroenLinks Leiden reizen we uiteraard gezellig gezamenlijk naar het Paard van Troje in Den Haag.

We zullen om 18:45u de trein vanaf spoor 9b pakken naar Den Haag Centraal. We verzamelen bovenaan de trappen op het perron.
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid afreizen naar Den Haag, we zien je graag daar!