Onze woordvoerder Werk en Inkomen Hester van Kruijssen is blij met Talent op Maat: “Of je nu jong bent of oud, al wel een baan hebt, of niet meer: de test doen kan altijd, kost niets, alleen wat tijd van jezelf.” Het mooie is dat werkgevers serieus hebben gekeken welke vaardigheden en kwaliteiten nodig zijn voor de baan die zij beschikbaar hebben.

Zoeken en vinden is bij Talent op Maat meer dan diploma’s tellen. 

Door jouw persoonlijke profiel anders onder de aandacht te brengen op de arbeidsmarkt, komen verrassend andere banen in beeld.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Met Talent op Maat wordt er voor een andere insteek gekozen die tot meer of andere baansuggesties leiden, uitkomsten die goed bij het individu passen. 15 werkgevers uit de regio namen de uitdaging al aan. Als deze succesformule mooi duurzame matches tot stand brengt, blijven andere werkgevers vast niet achter. 

Wethouder van Yvonne van Delft van GroenLinks werd met de opdracht op pad gestuurd om uitvoering te geven aan het actieplan “Werk op Maat” van de Gemeente Leiden. Iedereen moet actief mee kunnen doen aan de samenleving. De GroenLinks belofte om daarbij voor een individuele benadering te kiezen die aansluit bij persoonlijke interesses is met de lancering van deze tool op de website “Talent op Maat “ deels ingelost.

Doe de talententest of verwijs anderen naar de website:  http://www.talentopmaat.nu/

Check het Sleutelstad interview met Yvonne van Delft over Talent op maat!