Aanstaande vrijdagavond 10 juli gaan we graag met onze leden en andere geïnteresseerden in gesprek over het thema: Zorg & Welzijn in Leiden. We vinden het fijn als je van tevoren kunt doorgeven of je erbij bent, zodat we een geschikte locatie kunnen zoeken waar we ons aan alle RIVM maatregelen kunnen houden. Meld je daarom snel aan via deze link!

Waar gaan we het over hebben? We gaan in gesprek over ontwikkelingen in het Sociaal- en Welzijnsdomein en de uitdagingen die we op dit moment zien. Gedurende de avond gaan we graag met jou in discussie. We hopen dat veel deelnemers ervaringen willen delen, zodat we van elkaar kunnen leren en kunnen nadenken over de keuzes die we de komende tijd moeten maken.

Vanuit de fractie zijn Rembrandt Rowaan, Hester van Kruijssen en Gebke van Gaal aanwezig. Zij zijn allemaal woordvoerders binnen het zorgdomein van de Gemeenteraad van Leiden. 

Uiteraard is zoals altijd iedereen welkom, GroenLinks-lid of niet. Ken jij mensen in je omgeving die werkzaam zijn in het zorgdomein? Vraag ze dan of ze met je mee willen gaan! Zorg er wel voor dat je je op tijd aanmeldt via deze link, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Hopelijk tot vrijdag!