Volledige kandidatenlijst bekend!

Alle kandidaten en lijstduwers van GroenLinks Leiden zijn nu officieel bekend. We zijn trots dat we ze hier aan u mogen presenteren. 

 

Een groen, gezond en gelukkig Leiden
We zijn blij met zoveel Leidenaren die zich voor de idealen van GroenLinks willen inzetten. Samen gaan we voor een groene, gezonde en gelukkige stad. Met deze prachtige lijst kandidaten en andere Leidenaren gaan we ons inzetten voor een duurzame groene stad, eerlijk delen en een goede zorg. 

In gesprek met kandidaten
In de komende maanden tot aan de verkiezingen zal GroenLinks Leiden met zoveel mogelijk Leidenaren het gesprek aangaan op veel verschillende manieren. Zo zal het campagnepand elke zaterdagmiddag van 12:00-17:00 uur open zijn, voor een gesprek, kopje koffie of informatie. Ook de kandidaten zullen hier veel aanwezig zullen zijn. 

Vertrouwen
Fractievoorzitter en lijsttrekker Walter van Peijpe: "Ik ben trots op onze kandidatenlijst. Verandering begint in Leiden! Daarom gaan we voor een goede uitslag op 21 maart. Ik heb er vertrouwen in dat dit met deze lijst en met een fantastische campagne gaat lukken!