Impact maken is een rood groene draad in mijn leven. De afgelopen jaren heb ik dat via verschillende maatschappelijke initiatieven gedaan van 'Vluchteling voor de Klas', waarbij we statushouders omschoolden tot docent Engels in het mbo, tot aan het opzetten van een buddysysteem tussen professionals, studenten en scholieren. Tussen maart 2021 en maart 2022 was ik duo-raadslid namens GroenLinks Leiden en hield ik me bezig met sport. In december 2023 ben ik teruggekeerd naar de fractie als gemeenteraadslid, en ga ik me bezighouden met gezondheid en sport.

“ Impact maken binnen de samenleving en mensen met elkaar verbinden zijn mijn drijfveren ”

Hierbij staat verbinding bij mij altijd centraal. In mijn ogen zijn wij, mens, dier en natuur, met elkaar verbonden waarbij we dienen te streven naar een zorgvuldige balans. 

Graag zet ik daarbij mijn leergierigheid, drive en open houding in voor GroenLinks, zodat ik mijn bijdrage kan leveren aan een betere samenleving. Daarnaast helpt mijn biculturele achtergrond mij om vanuit een ander perspectief en achtergrond naar zaken te kijken. Hierdoor kan ik, in samenwerking met anderen, tot (nieuwe) oplossingen en inzichten kan komen.

De komende jaren zal ik mij blijven inzetten voor een nog mooier Leiden!