Een eigen woning begint steeds meer een luxeproduct te worden. Voor veel van ons, zeker alleenstaanden, is het ontzettend lastig een betaalbare woning te vinden die ook nog eens fatsoenlijk onderhouden is. En dan heb ik het nog niet eens over het ontbreken van buitenruimte zoals een balkon of tuintje.

“ Iedereen heeft recht op een betaalbare, fijne en goed onderhouden woning. ”

En dan heb ik het nog niet eens over het ontbreken van buitenruimte zoals een balkon of tuintje. Ik wil me graag inzetten om ervoor te zorgen dat alle inwoners van Leiden kunnen genieten van onze stad door in een fijne woning te leven. Een goede woning is namelijk geen luxeproduct, maar een recht.

Als communicatieadviseur van GroenLinks Den Haag heb ik een uniek kijkje achter de schermen in de Haagse gemeentepolitiek gekregen en heb ik veel ervaring opgedaan waarvan ik zeker weet dat ik dit ook in kan zetten in Leiden. Bovendien ben ik 2,5 jaar bestuurslid communicatie van GroenLinks Leiden geweest en nu al ruim een jaar actief als bestuurslid communicatie bij Vrienden van het Singelpark.

Ik ben sociaal ingesteld, vind het leuk om activiteiten en bijeenkomsten te organiseren en haal veel plezier uit het behalen van een positief resultaat.