Hoi, mijn naam is Ahmet, ik ben 27 jaar oud en ik ben masterstudent internationale politiek hier in Leiden. Daarnaast werk ik als onderwijsassistent op een middelbare school in Spijkenisse en ben ik bestuurslid van de levensbeschouwelijke vereniging van GroenLinks, de LinkerWang.

We hebben veel geluk en rijkdom met onze stad. Onze stad is jong, divers en - laten we eerlijk wezen - één van de mooiste steden in ons land. Het is een verzamelplek van allemaal verschillende groepen en achtergronden. Ik wil dan ook als raadslid de bindende factor zijn tussen al die diverse groepen en achtergronden die onze stad rijk is. Werken aan een Leiden voor iedereen. Ongeacht je kleur, ras, geaardheid of levensovertuiging.

Deze raadsperiode houd ik mij bezig met de portefeuilles wonen, onderwijs en alle bouwprojecten in Leiden boven de Oude Rijn. Met deze portefeuilles ga ik proberen om de kansengelijkheid in onze stad te vergroten en de wooncrisis aan te pakken! Ik zet mijn politieke ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan - zowel lokaal als op landelijk niveau, met politieke organisaties als met belangengroepen - gebruiken om samen met jou aan onze stad te werken en nóg mooier te maken! Voor een groener, socialer en vrijzinniger Leiden.

Ahmet is woordvoerder Stedelijke ontwikkeling, Onderwijs en Wonen.

“ Samen werken naar een Leiden voor iedereen! ”