Heb jij een Groen en Links hart? Wil je meer te weten komen over hoe (lokale) politiek werkt en of dit mogelijk iets voor jou is? Heb je interesse in het werk als raads- of bestuurslid? Overweeg je je aan te melden als kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen? Wil je je politieke en organisatorische vaardigheden aanscherpen? Doe dan mee met de Talentenpool van GroenLinks Leiden.

 

 

De Leidse Talentenpool is de afgelopen jaren dé plek geworden waar mensen met groene en linkse idealen in Leiden zich kunnen oriënteren en ontwikkelen. Met aansprekend effect! Talentenpoolers werden bijvoorbeeld gemeenteraadslid, voorzitter van DWARS, voorzitter campagnecommissie, medewerker wetenschappelijk bureau en bestuurslid binnen GroenLinks Leiden. Maar ook gingen talenten bijvoorbeeld werk doen voor Autovrije Zondag Leiden of zelfs voor een ngo in Afrika.

Data in 2017
Ook dit jaar organiseren Gemma Lago (bestuursvoorzitter GroenLinks Leiden) en Marijke Markus (coach en begeleider) de lokale leergang voor Leidse GroenLinks-talenten op de volgende data:

Datum

Inhoud

woensdag 15 februari

workshop politiek werk

woensdag 22 maart

reflectiebijeenkomst Talentenpool

woensdag 17 mei

workshop politieke vaardigheden

woensdag 21 juni

workshop persoonlijke ontwikkeling

woensdag 30 augustus

workshop politiek werk

woensdag 27 september

reflectiebijeenkomst Talentenpool

woensdag 25 oktober

workshop politieke vaardigheden

woensdag 22 november

workshop persoonlijke ontwikkeling

Meer info en aanmelden
Ben je enthousiast? Lees meer over de spelregels en informatie