Inschrijving open voor Talentenpool 2018

 

Ook in 2018 organiseren we vanuit GroenLinks Leiden de lokale talentenpool. De talentenpool staat open voor alle leden van GroenLinks die hun talent willen doorontwikkelen op politiek, bestuurlijk en organisatorisch vlak. Vanuit individuele ontwikkelvragen werken we tijdens de bijeenkomsten aan de benodigde politieke en bestuurlijke kennis, vaardigheden en houding. We willen de talenten stimuleren en ontwikkelen zodat ze hun groene en linkse idealen handen en voeten kunnen geven.

 

De begeleiding is dit jaar in handen van twee nieuwe gezichten. Marlou Min heeft een achtergrond als projectmanager en trainer op het snijvlak van onderwijs & arbeidsmarkt, en brengt bovendien ruime ervaring in vanuit GroenLinks op landelijk, provinciaal en lokaal niveau. Judith van Vliet is een ervaren trainer met een achtergrond als docent en onderzoeker in het sociaal domein.

Voor geïnteresseerde Leidse talenten organiseren we 18 januari een voorlichtingsbijeenkomst. We starten om 20.00 uur in het campagnepand.

Heb je interesse? Je kan je tot uiterlijk 25 januari inschrijven via talentenpool@groenlinksleiden.nl. Op de site vind je meer informatie over de talentenpool, de inschrijvingsprocedure en de vastgestelde data voor 2018. Zie https://leiden.groenlinks.nl/talentenpool-groenlinks-leiden