Inschrijving Talentenpool 2019 geopend!

Ook in 2019 organiseren we vanuit GroenLinks Leiden de lokale talentenpool. De talentenpool staat open voor alle leden van GroenLinks die hun talent willen ontdekken en doorontwikkelen op politiek, bestuurlijk en organisatorisch vlak. Vanuit individuele ontwikkelvragen werken we tijdens de bijeenkomsten aan de benodigde politieke en bestuurlijke kennis, vaardigheden en houding. We willen de talenten stimuleren zodat ze hun groene en linkse idealen handen en voeten kunnen geven.

Bas Bouwman, deelnemer in 2018, is enthousiast over de Talentenpool: “Door de diversiteit in de trainingsgroep (jong en oud, ervaren en net nieuw) kan iedereen elkaar goed ondersteunen in het behalen van de persoonlijke leerdoelen. Elke training heeft zijn eigen onderwerp en heeft een goede balans tussen theoretische en praktische opdrachten, die elkaar goed aanvullen. Op die manier is elke training erg waardevol voor het bereiken van onze persoonlijke leerdoelen. De trainingen worden aangevuld met persoonlijke gesprekken met de coaches en politieke activiteiten, zoals een bezoek achter de schermen van de Tweede Kamer. Daarnaast komen er ook geregeld professionals langs om te vertellen over hun eigen ervaringen in de politiek. Naast dat de talentenpool erg leerzaam is, is het ook een goede manier om betrokken te raken bij de partij.”

Vanaf het nieuwe jaar zullen we wederom een gevarieerd en leerzaam programma aanbieden. Heb je interesse? Je kan je tot uiterlijk 4 januari 2019 inschrijven via talentenpool@groenlinksleiden.nl. Via deze link vind je meer informatie over de talentenpool en de inschrijvingsprocedure.