De Leidse Talentenpool is dé plek waar mensen binnen onze afdeling van GroenLinks Leiden zich kunnen oriënteren en ontwikkelen om handen en voeten te geven aan hun groene en links idealen. Als begeleider van de Talentenpool heb je een veelzijdige rol: het bedenken en organiseren van het programma en de begeleiding van de talenten als coach, trainer of sparringpartner.
Gevraagd:

  • Ervaring als begeleider, bv. als trainer, coach of docent.
  • Affiniteit met het gedachtegoed van GroenLinks.
  • Affiniteit met het begeleiden van (persoonlijke en politieke) ontwikkeling en/of groepsprocessen.
  • Een proactieve houding en aanpakkersmentaliteit.
  • Beschikbaarheid op doordeweekse avonden (momenteel de woensdag).
  • Teamspeler, samen kunnen werken met verschillende stijlen.
  • Onze voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring op politiek vlak.
     

Geboden:
De Talentenpool biedt per traject een plek voor zo’n 16 GroenLinksers die hun talent willen verkennen en ontdekken hoe ze dat kunnen inzetten voor onze gedeelde groene en linkse idealen. Vanuit individuele ontwikkelvragen werken we tijdens de bijeenkomsten aan de benodigde politieke en bestuurlijke kennis, vaardigheden en houding.  

De begeleiders hebben samen de ruimte om het programma naar eigen inzicht vorm te geven. Jaarlijks vinden er 8 bijeenkomsten plaats die je als begeleider voorbereidt en begeleidt. Meer lezen over de Talentenpool? Kijk op https://leiden.groenlinks.nl/talentenpool-groenlinks-leiden.

Vanwege de coronamaatregelen hebben we al een enige tijd geen traject meer aangeboden. Een nieuwe opstart van de Talentenpool biedt kansen om de bestaande aanpak en inhoud opnieuw te bekijken en vorm te geven, zodat we een grotere diversiteit aan Leids talent weten aan te spreken. We gaan graag met geinteresseerden in gesprek over jullie ideeen voor de vernieuwde aanpak. Het startmoment van een nieuw traject wordt in overleg vastgesteld, we gaan vooralsnog uit van begin 2023.

 
Procedure
Met vragen over de vacature kun je mailen met talentenpool@groenlinksleiden.nl of bellen met Judith van Vliet op 0615138564. We ontvangen je interesse met je motivatie en cv graag vóór 15 juli 2022 op talentenpool@groenlinksleiden.nl.