Campagneleider

Wij zoeken een nieuwe campagneleider die de campagnecommissie mede wil gaan leiden tijdens de Provinciale en de Europese Verkiezingen en wil bijdragen aan onze permanente campagne.

Bestuurslid Communicatie

Als bestuurslid Communicatie ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar de leden van GroenLinks Leiden. Dat gebeurt vooral via de maandelijkse nieuwsbrief, tussentijdse berichten, sociale media, de website en Signal.

Lid Functioneringscommissie

Sinds een aantal jaren heeft de afdeling een Functioneringscommissie voor de evaluatie van de fractie en het bestuur. Deze commissie bestaat uit minstens drie personen, waarvan in onderling overleg één de rol van voorzitter heeft. Met het afscheid van de huidige voorzitter zijn we op zoek naar een nieuw lid voor de functioneringscommissie.

Begeleider Talentenpool

De Leidse Talentenpool is dé plek waar mensen binnen onze afdeling van GroenLinks Leiden zich kunnen oriënteren en ontwikkelen om handen en voeten te geven aan hun groene en links idealen. Als begeleider van de Talentenpool heb je een veelzijdige rol: het bedenken en organiseren van het programma en de begeleiding van de talenten als coach, trainer of sparringpartner.