Leden in gesprek

Ontdek de Leidse afdeling

GroenLinks Leiden heeft een bruisende sfeer en we vinden het leuk om samen dingen te doen.

We proberen elke maand minstens twee activiteiten te organiseren: een inhoudelijke activiteit en eentje puur voor de gezelligheid.

Doe mee met de campagne

De campagnecommissie zet zich in om GroenLinks zichtbaar te maken in de stad. Vooral tijdens verkiezingen zijn ze druk bezig met de organisatie van allerlei acties.

Ook buiten verkiezingstijd organiseert de campagnecommissie af en toe acties. Vaak bezoeken we met een groep GroenLinkers een wijk in Leiden om van buurtbewoners te horen wat hun ideeën zijn. Deze acties noemen we huis-aan-huis acties en zijn hele leuke manieren om nieuwe delen van de stad te ontdekken. Huis-aan-huis acties worden vaak aangekondigd in de agenda.

De campagnecommissie is altijd op zoek naar nieuwe leden. Neem vooral contact met ze op als je interesse hebt om mee te doen!

GroenLinks Huis-aan-Huis
Bestuur in gesprek

Versterk de Leidse Afdeling

Doorlopend zijn we op zoek naar enthousiaste leden en geïnteresseerden die op een of andere manier actief willen zijn voor GroenLinks. Bekijk onze vacaturepagina om te zien waar we in ieder geval naar op zoek zijn.

Wil jij graag actief bijdragen aan GroenLinks Leiden, alleen weet je nog niet hoe je daar vorm aan kan geven? Dan kan onze voorzitter Judith je helpen met je meedenken over wat bij je past of wat een volgende stap voor je kan zijn.

Blijf op de hoogte

Er zijn verschillende manieren om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de afdeling en fractie:

  • Je kan lid worden van de GroenLinks Leiden Nieuws Signal groep
  • Je kan je inschrijven voor de lokale nieuwsbrief (dit regel je in Mijn GroenLinks)
  • Je kan ons volgen op social media.
De Raad 2022