SLUIT AAN BIJ EEN VAN ONZE ACTIVITEITEN!

Er zijn vele manieren waarop je je voor GroenLinks kan inzetten. Wil je graag deelnemen aan losse activiteiten? Ga je graag inhoudelijk met anderen in gesprek? Draai je liever mee met een tijdelijke commissie of wil je je langdurig verbinden? Heb je politieke ambities, of werk je liever achter de schermen aan de organisatie van activiteiten in de afdeling? Voor ieder wat wils. Houd onze agenda, nieuwsbrief of social media goed in de gaten, daar worden alle activiteiten aangekondigd.

MANIEREN OM MEE TE DOEN IN LEIDEN

Hieronder zie je een overzicht van enkele mogelijkheden om met ons mee te doen:

  • Bezoek eens een ‚ÄėZeepkist‚Äô op vrijdagavond, een Nieuwe Ledenbijeenkomst of een algemene ledenvergadering en maak daar kennis met andere GroenLinksers. Kijk in onze¬†agenda¬†wat er binnenkort aan komt!
  • Neem deel aan een van de¬†Verdiepingsavonden¬†waar we actief aan de slag gaan en we je helpen te ontdekken hoe je zelf in en om onze afdeling aan de slag kan gaan.
  • Doe eens mee met een Huis-aan-Huis actie en ga aan de deur in gesprek met buurtbewoners over hun ideeeŐąn over onze stad. Geen zorgen, je krijgt vooraf een uitgebreide introductie en er zal altijd iemand met je meelopen die al vaker Huis-aan-Huis acties heeft gedaan.
  • Sluit aan bij de wijkgesprekken. Een groep actieve leden organiseert in verschillende Leidse wijken gesprekken met leden, bewoners en sleutelfiguren. Heb je interesse? Neem contact op met naor.scheinowitz@groenlinksleiden.nl.
  • Wil je graag inhoudelijk meepraten? Hou het nieuws over onze inhoudelijke werkgroepen in de gaten.
  • Word, als jonger GroenLinks-lid, ook actief bij de Leidse-Haagse afdeling van DWARS. Lees er meer over op hun eigen¬†website.

Doorlopend zijn we op zoek naar enthousiaste leden en geiŐąnteresseerden die op een of andere manier actief willen zijn voor GroenLinks. Onze actuele vacatures kun je zien op de¬†vacaturepagina. Door het jaar heen worden verschillende nieuwe vacatures opengesteld, dus kijk regelmatig op de site wanneer je je graag actief in wilt zetten.

NEEM CONTACT OP MET ONZE VOORZITTER JUDITH

Wil jij graag actief bijdragen aan GroenLinks Leiden, alleen weet je nog niet hoe je daar vorm aan kan geven? Dan kan Judith je helpen met je meedenken over wat bij je past of wat een volgende stap voor je kan zijn. Judith is bereikbaar via judith.van.vliet@groenlinksleiden.nl.