Leden in gesprek

Ontdek de Leidse afdeling

GroenLinks Leiden heeft een bruisende sfeer, we vinden het leuk om samen dingen te doen.

We proberen elke maand minstens twee activiteiten te organiseren: een inhoudelijke activiteit en eentje puur voor de gezelligheid.

Doe mee met de campagne

Het campagneteam zet zich in om GroenLinks Leiden zichtbaar te maken in de stad. Vooral tijdens verkiezingen voeren we veel campagne, maar ook de rest van het jaar doen we ons best om leuke acties te organiseren.

Wil jij organiseren, in actie komen, of allebei?

Vind je het leuk om acties te bedenken en organiseren? Dan is het campagneteam misschien iets voor jou. Het team is altijd op zoek naar nieuwe leden. Neem vooral contact op als je interesse hebt om mee te doen!

Wil je liever af en toe komen helpen bij de acties? Dan kun je altijd meedoen als vrijwilliger! Geef je op voor onze acties via de agenda.

GroenLinks Huis-aan-Huis
Bestuur in gesprek

Versterk de Leidse Afdeling

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden en medestanders die op een of andere manier actief willen zijn voor GroenLinks. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk onze vacaturepagina!

Wil jij graag actief bijdragen aan GroenLinks Leiden, alleen weet je nog niet hoe je daar vorm aan kan geven? Dan kan onze voorzitter Judith je helpen met je meedenken over wat bij je past of wat een volgende stap voor je kan zijn.

Blijf op de hoogte

Er zijn verschillende manieren om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de afdeling en fractie:

  • Je kan lid worden van de GroenLinks Leiden Nieuws Signal groep
  • Je kan je inschrijven voor de lokale nieuwsbrief (dit regel je in Mijn GroenLinks)
  • Je kan ons volgen op social media.
De Raad 2022