De stad als gezond ecosysteem, waar het voor mens, dier en plant fijn is om te leven. Sinds 2018 heb ik mij met veel passie hiervoor ingezet in de gemeenteraad. Daar wil ik heel graag mee door!

“ Met een rood-wit hart voor een groene toekomst! ”

Als geboren en getogen Leidenaar ken ik de stad. Ik geniet van de stad zoals die is en kijk uit naar de veranderingen die komen.

Het Singelpark is bijna compleet, parkeren maakt plaats voor groen en door mijn initiatiefvoorstel is er actie gekomen voor de verbetering van de sociale positie van transgender personen. Trots ben ik om te kunnen vermelden dat ik voor mijn inzet genomineerd ben geweest voor "Raadslid van het Jaar 2020".

Ik wil in een nieuwe fractie keihard aan de slag om de stad nog groener, duurzamer en socialer maken. Ik zit vol ideeën, ben idealistisch en pragmatisch. Voorbeelden hiervan zijn mijn voorstellen 'Bomen voor Leiden', zodat er meer nieuwe bomen komen en de 'Leidse Afvalsleutel', waardoor Leidenaren zelf een klemmende afvalcontainer kunnen verhelpen en zwerfafval tegen kunnen gaan.

Kwaliteiten die mij persoonlijk én politiek kenmerken zijn: benaderbaar, creatief, en gericht op samenwerking. Samen met jou en met de stad maak ik graag het verschil!